English version logo

HLAVNÍ JÍDLA

Jehněčí millefeuille prokládané prošutem, pečenou bramborou a parmezánem, česneková omáčka


280,-

Králičí hřbet na španělský způsob - ratatouille z lilku, cukiny a paprik


260,-

Tournedos z mladých býčků na omáčce z modrého sýra v medové kresbě s Madeirou, domácí pečené farmářské brambory



350,-

Pečené kachní prsíčko s kuřecí nugetou, omáčka z červeného pepře, zelená nepálská rýže


290,-

Specialita šéfkuchaře: Telecí plátky na omáčce ze zelených oliv, černých lanýžů a žampiónů, pečený listový špenát


390,-

Variace s tuňákem na máto-koprové omáčce s keta kaviárem, pečená cukina a špenát


330,-

Mušle sv. Jakuba na omáčce z červeného vína s divokou rýží

390,-

Palačinka plněná špenátem a kuřecím masem, sýrová omáčka s vlašskými ořechy (2 ks)


330,-

Dietní jídlo připravíme dle možností a na přání hosta

170,-

Na přání je možné uvařit i italskou pastu (nudle - špagety - gnocchi)


130,-

PŘEDKRMY A POLÉVKY

Polévka: dle denní nabídky

45,-

Telecí consommé s čerstvou zeleninou a masovým raviolem

60,-

Gratinovaný kozí sýr v krustě z černého sezamu a levandule na medu, pečený toast (balsamico dresing)


140,-

FOIE GRAS na fíkové omáčce s pečeným banánem a jahodou

350,-

Mozzarela s tomaty v marinádě bazalkového oleje (a octa balsamico)


120,-

Tuňák na tatarský způsob - špenátový smetanový coulis s Keta kaviárem


210,-

Plátky parmské šunky s medovým melounem

160,-

ZELENINOVÉ SALÁTY

Caesar salad

150,-

Irský salát podle Miriam (čínské zelí, karotka, majonéza)

90,-

Velmi oblíbený: hlávkový salát s červenou čekankou, řepou a drůbežími játry na madeiře


120,-

Jakýkoliv salát pro vegetariány - možno i s teplou čerstvou zeleninou


110,-

DOMÁCÍ DEZERTY A MOUČNÍKY

Jablkový koláč TATIN

100,-

Krém Caramel

80,-

Gratinované čerstvé ovoce na třtinovém cukru s jogurto-rumovou omáčkou, vanilková zmrzlina


90,-

Paleta francouzských, italských a tuzemských sýru


180,-

La Lavande © 2006-08  Webmaster: Korinkowicz